raadgever

RAADGEVER HUISDIEREN - CAVIA'S

Gezellig - vriendelijk - actief. Voor iedereen, die meer over cavia's wil weten.
- helder en eenvoudig - actueel en praktijkgericht
- met heel veel kleurenfoto's Ontdek...
- waar en hoe cavia's in de natuur leven en met elkaar communiceren - hoe u uw cavia's op de juiste manier kiest en ze optimaal voert en verzorgt
- hoe u in een handomdraai een afwisselend caviaverblijf inricht - en hoe u vervolgens
- live en van heel dichtbij
- de wereld van de cavia's kunt observeren
- met veel extra informatie, tips en adviezen Fritz Dietrich Altmann, dierenarts, zoöloog en specialist in kleine zoogdieren weet precies wat cavia's nodig hebben.

Bestellen

 

 

CAVIA'S , AANSCHAF, VERZORGING, VOEDING, FOKKEN

Compact - Gedegen informatie over de cavia. Compleet - Aanschaf, voeding, verzorging, opvoeding, de rassen, voortplanting, ziekte en nog veel meer. Bevat volop kleurenfoto's, nuttige adressen en tips. Met internetgegevens. Competent - Samengesteld met de medewerking van diverse deskundigen, fokkers, dierenarts en rasverenigingen.

Bestellen

 

 

basisgids

CAVIA'S - BASISGIDS DIERENVERZORGING

Cavia's zijn een zeer geschikt gezelschapsdier voor zowel jong als oud., Ze hebben een vriendelijk karakter, maar zijn ook eenvoudig te verzorgen. In deze basisgids worden alle belangrijke facetten van het houden van cavia's op heldere wijze uiteengezet. U vindt praktische informatie, zoals tips en weetjes over bijvoorbeeld voeding en ziekten, maar daarnaast ook de geschiedenis van deze oorspronkelijk Zuid-Amerikaanse dieren. In combinatie met de vele kleurenfoto's is deze basisgids een must voor iedereen die een cavia heeft of erover denkt een aan te schaffen.

Bestellen

 

 

DE CAVIA

Dit boekje wil een handleiding zijn voor het verantwoord houden van een cavia. Aanschaf, voeding, verzorging en huisvesting worden helder en eenvoudig besproken. Wie belangstelling heeft voor het fokken met cavia's, kan met dit boekje de eerste schreden zeeeen op het pad van een boeiende, veelzijdig hobby.

Bestellen

 

 

De Cavia en Cavia-achtigen als gezelschapsdier

 

Bestellen